Kävijämäärä

tiistai 2. helmikuuta 2010

Nirso musiikin kuuntelija

Jostakin syystä minun on todella vaikea löytää uutta musiikkia kuunneltavaksi. Jos löydän jonkin kiinnostavan artistin tai bändin, jämähdän hyvin helposti siihen. Kolmen kärkeni on vuosikausia ollut seuraava:

Savage Garden: Vuosi oli 1996, kun I Want You soi ensimmäisen kerran ja koukkuun jäin. Olin onnellinen, kun pääsin heidän keikalleen vuonna 2000. Ensimmäinen bändi, jota fanitin ja fanitan edelleen. Darren Hayesin soolouraa seuraan edelleen.

Solas: Irkkubändi, jonka Sunny Spells & Scattered Showers-levyn poimin sattumanvaraisesti lähikirjastosta 1998. Oma kappaleeni ei poistunut soittimestani ainakaan kahteen vuoteen ja muutkin levyt on tullut hankittua.
Luulin pitkään, etteivät he keikkaile USA:n ulkopuolella ja meinasin pudota tuolilta, kun kesällä 2007 huomasin heidän tulevan keikalle KOTIKAUPUNKIINI! Takana oli pitkä, vaikea ja hyvin synkkä viimeinen kouluvuosi ja koin tämän keikan olevan lahja Universumilta, kun olin selvinnyt hengissä.
Uskomattoman ihania ihmisiä ja upeita soittajia. Tämä bändi tulee olemaan elämässäni AINA.

Squirrel Nut Zippers: Järkyttävän hauska big band/swing band, joka saa minut suunnattoman hyvälle tuulelle. Olin itkeä onnesta, kun bändi teki comebackin viime vuonna. Jos jumalat ovat suopeita... Keikka Suomeen, kiitos!!

Nämä ovat elämässäni nyt:

Loreena McKennitt: Loreenan veroista artistia ei vaan ole. Mielestäni maailman täydellisin kappale löytyy Loreenan live-tuplalevyltä, Live In Paris & Toronto ja sen nimi on Dante's Prayer. TJEU.

Emilie Autumn: Isoveljeni oli sitä mieltä, että jos Emilie Autumn tulee toiselle keikalle Suomeen, minun olisi tultava sinne hänen kanssaan. Näin kävi, minulla ei ollut harmainta aavistustakaan mistä oli kyse, mutta kun Emilie ja Bloody Crumpets ilmestyi lavalle, olin täysillä myyty. Raakaa totuutta tyttöjen elämästä, suunnatonta taiteen paloa ja upeaa musiikkia. PLAGUE RAT AND PROUD OF IT.

Eilen satuin surffailemaan eräässä yhteisössä, johon oli postattu pari kappaletta YouTuben kautta. Klikkasin ensimmäistä:

Vienna Teng: The Last Snowfall

Klikkasin toista:

Prince Of Assyria: What Ever You Want

Ja hups, löysin kaksi uutta kuunneltavaa! Prince Of Assyria iski aivan täysillä, eikä Vienna Tengkään pettänyt ollenkaan.

Ja vielä kolmas muusikko, joka on tällä hetkellä vienyt paljon aikaani:

Lisa Mitchell: Love Letter

No onhan näitä sittenkin. Kiitos jos jaksoit lukea ja kuunnella loppuun asti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti